35 najlepších účesov pre mužov (štýl Fohawk) (štýly 2021)

Faux jastrab, tiež známy ako fohawk, sa rýchlo stal jedným z najobľúbenejších vyblednutých účesov pre mužov. Dôvodom môže byť to, že účes z umelého jastraba je trendový a nervózny, ako mohawk, ale stále je prijateľný vo formálnom alebo profesionálnom kancelárskom prostredí. Pretože je to menej intenzívne ako účes mohawk, ale rovnako štýlové a chladné, umelý jastrab je skvelým nápadom na účes pre chlapcov. V konečnom dôsledku je fohawk fade všestranný a zaujímavý pánsky účes, ktorý stelesňuje modernú mužnosť.

Inšpiráciu a nápady nájdete v najlepších účesoch na umelé jastrabie vyblednutie v roku 2022. Či už máte krátke, stredné alebo dlhé vlasy, chcete dosiahnuť zúženie alebo podrezanie po stranách, alebo dávate prednosť spárovaniu vzhľadu so štýlovým dizajnom alebo bradou , chlapi, tieto nové strihy a štýly fohawk si zamilujete!

Čo je to Faux Hawk?

Termín „falošný jastrab“ doslova znamená „falošný jastrab“. Je to preto, že umelý jastrab je podobný modelu Mohawk, ale ponúka viac možností stylingu. Ak chcete ostrihať umelého jastraba, namiesto bzučania alebo holenia bokov hlavy požiadajte svojho holiča o zúžené blednutie po stranách s dlhšími vlasmi navrchu.

To, či dosiahnete nízky alebo vysoký útlm, je len na vás, a to isté platí aj pre to, ako dlho alebo krátko striháte vlasy. Nasledujúce dlhé a krátke účesy z umelého jastraba vám poskytnú predstavu o tom, aký štýl na vás bude vyzerať najlepšie.

Ako štylizovať umelého jastraba

Aby ste vytvorili štýl umelého jastraba alebo fohawka a vytvorili vzhľad Mohawk, musíte začať sušením vlasov uterákom. Pomocou stylingového výrobku, akým je gél na vlasy, vosk, pomáda alebo pena, si rukou prejdite po vlasoch, špicte alebo ich zdvihnite. Teraz vlasy uhlaďte po stranách a na vrchu, pričom vlasy v strede nechajte ostrohované nahor. Niektoré vlasy zhora môžete dokonca nasmerovať do stredu.

Najlepšie vlasové výrobky pre umelého jastraba

Najlepšie stylingové výrobky z umelého jastraba sú spravidla pomády, vosky a íly, ktoré ponúkajú silné držanie. Na lesklé husté vlasy odporúčame použiť dobrú pomádu od značiek ako Suavecito, Layrite a Baxter of California. Pre prirodzenejší, štruktúrovaný povrch, ktorý umožňuje pohyb a objem, naneste pred stylingom vosk na vlasy. Dobrý vosk na vlasy poskytne pevné držanie bez tuhosti a zvýši plnosť vášho účesu. Formovacia hmota alebo krém vám môžu poskytnúť rovnakú kontrolu a textúru.

Tu sú niektoré z najlepšie hodnotených vlasových produktov na úpravu umelého jastraba!

Náhľad Výrobok Hodnotenie cena
Pomáda Suavecito Pomade (silná) 4 oz, 1 balenie - Pomáda na silné vlasy pre mužov - stredne lesklá… 14 699 recenzií $13.96 Kúpte teraz
Layrite Superhold Pomade, 4,25 oz 4 290 recenzií $18.00 Kúpte teraz
Baxter of California Clay Pomade, Matte Finish/Strong Hold, Hair Pomade for Men, 2 fl. Oz 3 902 recenzií $23.00 Kúpte teraz
Krém na vlasy - Pánsky gél na vlasy s matným povrchom a stredným držaním (2 unce) - hydratačný krém na vlasy pre mužov … 6 897 recenzií $12.32 Kúpte teraz
Clay na vlasy pre mužov | Hladká vikingská hlinená pomáda na matný povrch a silné držanie (2 unce) - nemastná… 3 812 recenzií $13.97 Kúpte teraz

Najlepšie pánske štýly Faux Hawk

Tu nájdete najlepšie účesy z umelého jastraba, ktoré tento rok získate! Od krátkych a dlhých faux jastrabov až po variácie moderných štýlov fohawk, vyskúšajte tieto skvelé strihy pred návštevou svojho holiča!

Faux Hawk Fade

Toto vyblednutie falošného jastraba začína veľmi krátkymi stranami a končí dlhými, chaotickými hrotmi na vrchu. Prirodzený, textúrovaný vzhľad ponúka dobrý objem a tekutosť a mal by byť ladený s matným výrobkom, akým je pomáda alebo vosk.

Faux Hawk Undercut Fade

Tento podrezaný umelý jastrab je spojený s hustými vlasmi a plnou bradou. Ako jeden z najlepších účesov pre mužov s hustými vlasmi môže byť fohawk upravený mnohými spôsobmi.

Low Fade Fohawk

Tento nízky vyblednutý umelý jastrab má hrubú oholenú čiaru po stranách a hustú bradu. Krátke až stredné hroty sú vzpurné a horúce a zdôrazňujú štýl navrchu.

High Skin Fade + Short Fohawk

Tento vysoko vyblednutý umelý jastrab má krátke vlasy. Tento dobre vyzerajúci pánsky účes z umelého jastraba, ktorý má po stranách lysú farbu, ktorá sa mieša priamo do pokožky, je mimoriadne módny a dá sa ľahko získať.

Chaotický faux Hawk

Tento strapatý umelý jastrab potrebuje dlhšie vlasy. Rozstrapatený a textúrovaný pre prirodzený tok a pohyb, nízke vyblednutie na bokoch zvýrazňuje dĺžku navrchu. Na kontrolu a nízky lesk použite krém na vlasy, vosk alebo hlinu.

Krátke zúženie Faux Hawk

Zúženie fohawk je jedným z najobľúbenejších strihových štýlov pre chlapcov. Toto zúženie sa ozýva okolo uší a klesá až k krku, aby vyzeralo čisto. Krátky umelý jastrab na vrchu je vpredu zakončený hrotmi a zvyšok vlasov je upravený dopredu, vďaka čomu sú elegantnejšie a elegantnejšie.

Vyblednutá časť Faux Hawk + Line

Long Fohawk + High Undercut Fade + Brada

High Bald Fade + Špicatý Faux Hawk

Odpojený podrezaný faux Hawk

Nízke zúženie + textúrovaný umelý jastrab + farbené vlasy

Faux Mohawk + Fade + Line Up

Chaotické štýly Faux Hawk + nízke zúženie a fúzy

Klasické zúžené strany + textúrovaný Fohawk

Vlnitý jastrab + stredne oholené strany + plná brada

Mid Fade + Chaotický faux Hawk

Fade stredného holiaceho strojčeka + jastrab s textúrou + línia

Krátky faux Hawk + vyblednutie s nízkou kožou

David Beckham Faux Hawk

Štýl Faux Hawk + krátke strany + plná brada

Textúrovaný Bro Hawk + Low Bald Fade

Burst Fade Faux Mohawk

Dlhé vlasy z umelého jastraba + stredné zúženie

Vám pomôže rozvoju miesta, zdieľať stránku s priateľmi

wave wave wave wave wave